ייעוץ ותכנון בתי אוכל

על מנת לעמוד בדרישות הבסיס לרישיון עסק יהיה עליכם לבצע תכנון מוקדם וקפדני של בית העסק שלכם, ובעיקר תכנון מטבח מקצועי. זכרו:  דרישות החוק אינן המלצה אלא חובה ובעלי עסק המבקשים להימנע מטיפול מקצועי בהם יגלו כי בקשתם לרישיון נדחית בשל אי עמידה בתנאי הבסיס.

הכירו את עבודתו של יועץ הרישוי שלנו בתחום עסקי המזון:

יועץ הרישוי פועל כגורם המקשר ומתווך עבורך הלקוח! היועץ יעניק לך ליווי צמוד מול כל המחלקות השונות בחברת אביב ברישוי ויטפל בכל דרישות הרשויות בהתאם לסוג העסק שלכם. למשל, במידה ואתה זקוק לייעוץ וליווי בהקמת בית קפה חדש יהיה עליך להיעזר במחלקות רבות כגון מחלקת תברואה, יועץ בטיחות, מחלקת  נגישות ועוד, היועץ יבצע את כל התיאומים עבורך וידאג שכל האישורים הדרושים לך יטופלו באופן המקצועי ביותר.

מחלקות של אביב ברישוי העומדות לרשות לקוחותינו הן:

  • מחלקת תברואה
  • מחלקת אינסטלציה
  • יועץ בטיחות (ממונה בדרישות כיבוי אש)
  • מחלקת תכנון ובניה (מתמחים בהיתרי בניה ושימושים חורגים לעסקים)
  • מחלקת נגישות
  • מחלקת ניהול, פיקוח וביצוע פרויקט

מדוע אסור לכם לוותר על שירותיו של יועץ הרישוי?

ללא שירותיו של יועץ רישוי מומחה אתם עלולים להיתקל בקשיים רבים שיעכבו מאד את קבלת הרישיון. כל אחד מהשלבים דורש ביצוע מושלם ועמידה בביקורת נוקשה של משרדים וגורמי רישוי שונים כגון: משטרת ישראל, משרד הבריאות, משרד החקלאות, משרד לאיכות הסביבה, כיבוי אש ועוד. הימנעו מפסילת הבקשה שלכם או מדחייתה עד למועד אחר או לתיקון התקלות.

אל תתנו להיעדר הידע המקצועי שלכם להביא לעיכוב בקבלת הרישיון עבור העסק שלכם או לדחייתה של בקשת הרישוי שהגשתם על הסף, היעזרו ביועץ ומתכנן מקצועי של אביב ברישוי.


תכנון המטבח לעסק שלכם

כל תכנית בנייה והתאמה של מטבח מקצועי הינה אינדיבידואלית לבית העסק ולתחום העיסוק שלו. מטבח של דוכן פלאפל אינו דומה למטבח של בית קפה או למטבח של מסעדת שף. לכל אחד מן המטבחים הללו דרישות, תנאים, תקנות מיוחדות וסייגים הרלוונטיים אליו בלבד.

את ההיכרות עם תנאים אלו תקיימו כבר בשלב הראשוני של הקמת העסק. במידה ולא תתכננו נכון את המטבח בהתאם אליהם תהיו צפויים לעיכובים קשים בקבלת רישיון העסק ורישיון היצרן שלכם וכן בסכנת קנסות ואף בסגירת המקום.

חבל!

תכנון מטבח מקצועי בעזרת יועץ רישוי המתמחה בתחום עסקי המזון יחסוך לכך כסף רב, בירוקרטיה מייגעת ובעיקר עיכוב בפתיחת העסק. התכנון המוקדם מתבצע בצורה קפדנית תוך שמירה על כל חוקי הרישוי, ביצוע כל ההתאמות וההנגשות השונות בהתאם לתקנות הבטיחות והגהות וכן התאמת המבנה וכל הציוד שימוקם בו בעתיד לדרישות אלו.


הידעתם?

  • בפיצרייה – התקנת מנדפים הינה חובה ויש איסור הכנסת בשר חי לשטח המתחם.
  • במזנון – יש איסור להכניס תנור גז בעל יותר מ – 4 להבות.
  • בבית קפה – שליש מגודל המטבח יוקצה להדחת כלים וייבושם.
  • מזנון סושי – את דגי המאכל הנאים יש להחזיק במקררים מיוחדים בעלי טמפרטורות יוצאות דופן.
  • מסעדה – על מנת למכור משקאות אלכוהוליים יש לקבל אישור מהמשטרה.
  • אטליז – בכל אטליז חובה להקצות מקום נפרד לדגים, בשר או עופות.
  • מרכול – מתכננים למכור אוכל מוכן במרכול? הכינו מראש שטח גדול למטרת הקמת מטבח בלבד.
  • קייטרינג –  גם חברות קייטרינג צמחוניות מחויבות בהפרדת מדורי מזון.

אלו דוגמאות בודדות בלבד מתחום עסקי המזון עליהם יכול לקום וליפול דבר, אל תשאירו מקום לספק. הזמינו תכנון מטבחים מקצועי המבצע תכלול של כל הגופים הנדרשים לאישור בית העסק ולתכנית המבנה האופטימאלית וחסכו עשרות אלפי שקלים ויותר.

פנו אלינו דרך האתר או צרו קשר בטלפון 077-5089500

התקשרו כעת לאביב ברישוי להנפקת רישיון עסק – 077-5089500 להצעת מחיר במייל הנכם מוזמנים ליצור איתנו קשר בטופס צור קשר ונחזור אליכם בהקדם